Agrovita24 shop

Bestil vores produkter og gør miljøet en tjenneste
 • Product Thumb
 • Product Thumb
 • Product Thumb
 • Product Image
 • Product Image
 • Product Image
Økolandbrug, landbrug, hus&have

Natur – Verde

DKK.183.33,-

Natur – Verde er in produkt af Zeolit som er 100% naturprodukt, som bruges til jordforbedring, til økologisk produktion og i det almindelige landbrug ren og blandet med organisk gødning.

 Zeolit er et naturligt mineral, som er dannet af vulkanske klipper. Zeolit indeholder elementer som magnesium, kalium og kalcium, som er nødvendige for forøgelse af produktionen af forskellige landbrugskulturer samtidig indeholder zeolit (O oxygen) som er essentielt for kvaliteten af jordlodder.

Produktet fås 20 kg. per pakke og prisen er 137,50 kr uden moms.

 • 1 Anmeldelse
Bestil

Natur – Verde er et jordforbedrings produkt – granulat (1-4mm) til økolandbrug.

Natur – Verde er in produkt af Zeolit som er 100% naturprodukt, ), som bruges til jordforbedring, til økologisk produktion og i det almindelige landbrug ren og blandet med organisk gødning. Zeolit er et naturligt mineral, som er dannet af vulkanske klipper. Zeolit indeholder elementer som magnesium, kalium og kalcium, som er nødvendige for forøgelse af produktionen af forskellige landbrugskulturer samtidig indeholder zeolit (O oxygen) som er essentielt for kvaliteten af jordlodder. Zeolit gør, at luften har nemmere ved at trænge ned i jorden og substraternes absorptionsevne bliver derved forbedret. Planterne bliver mindre følsomme over for tørke, da jordens fugtighed bliver tidsmæssigt forlænget samtidig. Zeolit reducerer samtidig surheden af jorden og du ikke behøver at bruge kalk.

Dette produkt kan anvendes på jorden før plantning og under såning samt under vækst af afgrøden (kun efter aftale).

Anvendelse af zeolitter i landbrug forbedrer strukturen af nedbrudte arealer og reducere jordens surhedsgrad.

Natur-verde øger pH i sur jordbund, og gør at kalk ikke er nødvendig hvert år, og med brug af zeolit kan produceres samme kultur på samme areal flere år i træk.

Natur-verde påvirker earliness, planten modner hurtigt i blomstringsfasen, det giver en større vækst med mere udviklet rodsystem. Det skaber flere blade og giver derved en større masse.

Natur verde er et produkt af Zeolit, og det smelter ikke i jorden, og vandet bærer ikke det videre, men det forbliver hvor det var, og planter har magt til gradvist at bruge det til deres kost. Hvis det smiders på in fugtige områder på land eller i vand, forurener det ikke, men bringer nye mængder luft ind i vandet.

Natur-verde holder på mængden af organisk stof på landbrugsjord.

Natur-verde kan blandes med organisk gødning (forskellige typer) afhængigt af, hvor produktet stama og til hvilket typer planter skal anvendes, lokale forhold og afgrødens anvendelse.

En sådan blanding kaldes: Ammoniak og nitrat indkapsler som er blanding af 100% naturprodukter.

Ammoniak og nitrat indkapsler som absorbere ammoniak og nitrat fra gylle i sig selv og ikke ender i grundvandet, planterne kan derimod bruge det. Mit produkt fjerner lugten fra gylle og anden husdyrgødning som kan være ubehagelig for naboerne til de marker hvor gødningen bringes ud og flydende husdyrgødning urin konverters til rent vand. Min produkt blokerer fordampning af mineralske stoffer. Produktet er i sin udviklings- fase, men det er blevet testet og viser fantastiske resultater.

Derudover har zeolitterne den egenskab at de optager gødning, ammoniak og vand i deres struktur og kun langsomt afgiver det igen. Det gør at zeolitterne virker som en buffer for både gødning og væske, så der ikke sker så stor udvaskning af gødning til grundvandet. Zeolit med sin struktur (som en svamp) forbundet sag med mineraler som: N, K, P, S, Ca, Mg og mange andre samtidig zeolit indholder (O oxygen) som er meget mere vigtigt for kvaliteten af jordlodder. Zeolitter med denne struktur og funktionen af binding tillader ikke vandet (regn) at skylle mineraler.

Dette produkt anvendes til produktion af høj kvalitet gødning og produktet blokerer fordampning af mineralske stoffer fra organisk gødning.

Produkt fjerner lugten.

Produktet kan købes meget billigt.

Natur-verde kan anvendes på jorden før plantning og under såning, til andvendelse under vækst af afgrøden brugers Natur – verde mikroniseret og tilføjer på jord og plantter med sprøjtning.

Dosering: Første gang 800kg på hektar og derefter 400 til 500kg på hektar, (afhængig af jordens surhedsgrad). Hvis det er blandet med organisk gødning det bør opdeles således, at den er op til 400 kg per hektar.

Vores produkt er:

 • Termisk aktiverede ved 370 grader
 • Dekontamineret fra organiske stoffer
 • Mikrobiologisk korrekt
 • Mekanisk aktiveret

Natur –verde holdbarhed er ubegrænset, hvis den opbevares tørt ved en temperatur mellem 10 og 25 ºC.

Nedenstående produkter er nu oprettet i Gødningsdatabasen og kan distribueres på det danske marked.

Produktet er ikke sundhedsfarligt og kan vaskes med rent vand.

Produktnummer:  PA68 
Handelsnavn: Natur – Verde 
Produktbetegnelse: Uorganisk jordforbedringsmiddel m. mikronæringsstoffer

Forskningsresultater fra Det Danske Geodætiske Institut: Klik her

Natur – Verde  jordforbedrings produkt – granulat (1-4mm) til øko – landbru

Dette produkt kan anvendes på jorden før plantning  og under såning samt under vækst af afgrøden (kun efter aftale). Produktet skal indsættes i jorden på en dybde på 15 - 20cm.

Anvendelse af mine produkter i landbrug forbedrer strukturen af nedbrudte arealer og reducere jordens surhedsgrad.

Dette produkt kan bruges til alt, der vokser fra jorden.

Natur – Verdeer in produkt af Zeolit som er 100% naturprodukt, ), som bruges til jordforbedring, til økologisk produktion og i det almindelige landbrug ren og blandet med organisk gødning. Zeolit er et naturligt mineral, som er dannet af vulkanske klipper. Zeolit indeholder elementer som magnesium, kalium og kalcium, som er nødvendige for forøgelse af produktionen af forskellige landbrugskulturer samtidig indeholder zeolit  (O oxygen) som er essentielt for kvaliteten af jordlodder. . Zeolit gør, at luften har nemmere ved at trænge ned i jorden og substraternes absorptionsevne bliver derved forbedret. Planterne bliver mindre følsomme over for tørke, da jordens fugtighed bliver tidsmæssigt forlænget  samtidig. Zeolit reducerer samtidig surheden af jorden og du ikke behøver at bruge kalk.

Natur-verdeøger pH i sur jordbund, og  gør at kalk ikke er nødvendig hvert år,  og med brug af zeolit kan produceres samme kultur på samme areal flere år i træk.

Natur-verdepåvirker earliness, planten modner hurtigt  i  blomstringsfasen, det giver en større vækst med mere udviklet rodsystem. Det skaber flere blade og giver derved  en større masse.

Natur verdeer et produkt af Zeolit, og det smelter ikke i jorden, og vandet bærer ikke det videre, men det forbliver hvor det var, og planter har magt til gradvist at bruge det til deres kost. Hvis det smiders på in fugtige områder på land eller i vand, forurener det ikke, men bringer nye mængder luft ind i vandet.

Natur-verde holder på mængden af organisk stof på landbrugsjord.

Natur-verdekan blandes med organisk gødning (forskellige typer) afhængigt af, hvor produktet stama og til  hvilket typer planter skal anvendes, lokale forhold og afgrødens anvendelse.

En sådan blanding  kaldes: Ammoniak og nitrat indkapslersom er blanding af 100% naturprodukter.

Ammoniak og nitrat indkapsler som absorbere ammoniak og nitrat fra gylle i sig selv og ikke ender i grundvandet,  planterne kan derimod bruge det. Mit produkt fjerner lugten  fra 

Natur-Verde et jordforbedrings produkt – granulat (1-4mm) til almindeligt landbrug.

Natur – Verde kan anvendes på jorden før plantning, under såning samt under vækst af afgrøden (kun efter aftale).  Produktet skal indsættes i jorden på en dybde på 15 - 20cm.

Anvendelse af produktet i landbrug, er med til at forbedre strukturen af nedbrudte arealer og reducere jordens surhedsgrad.

Vores produkt kan kun bruges som erstatning for kunstgødning.

Natur – Verde er et produkt af Zeolit som er et 100% naturligt produkt, som bruges til jordforbedring, hvor i det almindelige landbrug er det blandet med organisk gødning Zeolit indeholder elementer som magnesium, kalium og kalcium, som er nødvendige for forøgelse af produktionen af forskellige landbrugskulturer samtidig indeholder zeolit (O oxygen) som er essentielt for kvaliteten af jordlodder. Zeolit gør, at luften har nemmere ved at trænge ned i jorden og substraternes absorptionsevne bliver derved forbedret. Planterne bliver mindre følsomme over for tørke, da jordens fugtighed bliver samtidigt tidsmæssigt forlænget. Zeolit reducerer samtidig surheden af jorden og anvendelsen af kalk kan udelades. 

Produktet kan bruges med konventionelle kunstgødning, hvor det viser også gode resultater men er dog ikke nær så effektiv som flydende plantenæring.

Natur – Verde øger pH-værdien i sur jordbund, og gør at tilsætning af kalk ikke er nødvendig hvert år. Med brugen af zeolit, kan der produceres samme kultur på samme areal flere år i træk. (efter 5 års brug af disse produkter)

Produktet påvirker earliness, hvor planten modner hurtigt i blomstringsfasen, hvilket giver større vækst med et mere udviklet rodsystem. Dette skaber flere blade og giver derved en større masse.

Natur – Verde holder på mængden af organisk stof på landbrugsjord.

Eftersom produktet er et produkt af Zeolit, smeltes det ikke i jorden, og vandet bærer det ikke videre, men forbliver hvor det var. Planter har magt til gradvist at bruge det til deres kost. Hvis det anvendes på fugtige områder såsom på land eller i vand, forurener det ikke, men bringer derimod nye mængder luft ind i vandet.

Natur – Verde kanblandes med organisk gødning (forskellige typer) afhængigt af, hvor produktet stammer og til hvilken type plante det skal anvendes, lokale forhold og afgrødens anvendelse.

En sådan blanding kaldes: Ammoniak og nitrat indkapsler som er blanding af 100% naturprodukter.

Ammoniak og nitrat indkapsles, hvor det absorbere ammoniak og nitrat fra gylle i sig selv og ikke ender i grundvandet, men planterne kan derimod bruge det. Produktet er med til at fjerner lugten fra gylle og anden type husdyrgødning som kan være ubehagelig for naboerne til de marker hvor gødningen bringes ud og flydende husdyrgødning urin konverteres til rent vand. Produktet blokerer fordampning af mineralske stoffer. 

Derudover har zeolitterne den egenskab at de optager gødning, ammoniak og vand i deres struktur og kun afgiver det langsomt igen. Det gør at zeolitterne virker som en buffer for både gødning og væske, så der ikke sker en så stor udvaskning af gødning til grundvandet. Zeolit der har med sin struktur (som en svamp) forbundet sig med mineraler som: N, K, P, S, Ca, Mg og mange andre samtidig zeolit indeholder (O oxygen) som er meget mere vigtigt for kvaliteten af jordlodder. Natur – Verde med denne struktur og funktionen af binding tillader ikke regn at skylle mineraler væk.

Dette produkt anvendes til produktion af høj kvalitet gødning og produktet blokerer fordampning af mineralske stoffer fra organisk gødning.

Produkt fjerner lugten.

Dosering: Første gang 800 kg på hektar og derefter 400 til 500 kg på hektar (afhængig af jordens surhedsgrad). Hvis det er blandet med organisk gødning det bør opdeles således, at den er op til 400 kg per hektar.

Anvendelsen af Natur - Verde tæller ikke med i de kvoter, som gælder for kunstgødninger.

For alle specielle instruktioner kan du kontakte telefonen.

Produktet er ikke sundhedsfarligt og kan vaskes med rent vand

Natur-verde (granulat 2-5mm): Dette produkt kan bruges som jordforbedring. Det hjælper med at holde på jordens fugt. Produktet reducerer den ubehagelig lugt af humus, da den virker som en absorbent. Derudover reducerer det også udviklingen af vinfluer omkring planten og forhindrer udviklingen af svampe.

Dette produkt er rigtige gode til din produktion, hvis du kan lide friske krydderier og blomster hjemme i din have og dit drivhus. Produkterne er fra 100% naturlige mineraler og bruges til økologisk produktion (godkendt i Danmark).

Vores produkter indeholder næringsstoffer, som giver en større vækst og et mere udviklet rodsystem, som modvirker udvikling af jord- og plantesygdomme, såsom skimmelangreb og meldug. Deres immunforsvar styrkes, stank fra humus bliver absorberet, mens jordens fugt holder længere og sygdomsudvikling af jord og planter forhindres. Produkterne har ingen lugt og forurener ikke. Derudover er produkterne ikke skadelig for hverken mennesker eller dyr, såsom bier.

Natur – Verde er in produkt af Zeolit som er 100% naturprodukt. 

Natur – Verde er et produkt af Zeolit som er 100% naturprodukt.  Natur – verde  er blanding af naturlig knust, mikroniseret og termisk aktiveret Zeolit som har min: 82% af Clinoptilolit (jo højere des bedre kvalitet) og Kationiske forandringer (op til – CEC 1,65meg/g), jo højere des bedre kvalitet

Komponent SiO2 Al2O3 Fe2O3 CaO MgO Na2O K2O TiO2 G.Z.
% 62,25 14,50 2,04 5,95 1,21 1,15 0,78 0,2532 11,82

Natur-verde er et naturligt mineral, som er dannet af vulkanske klipper. Zeolit indeholder elementer som magnesium, kalium og kalcium, som er nødvendige for forøgelse af produktionen af forskellige landbrugskulturer samtidig zeolit inholer (O oxygen) som er meget mere vigtigt for kvaliteten af jordlodder. Zeolit gør, at luften har nemmere ved at trænge ned i jorden og substraternes absorptionsevne bliver derved forbedret. Zeolit reducerer surheden af jorden og hvis du bruger zeolit så er ikke behov for kalk.

Minimum tilførelse er frer 500kg på hektar til 2500kg. (tilføres i to eller flijer omgang).

Dosering: Dosering afhængig af jordens surhedsgrad, hvor større vækst foventa a planter og udbyttet og om skal produceres samme kultur flere år i træk.

Produktet andvendes til: Planteproduktion, grøntsagsdyrkning, frugt, korn, majs (alt, der vokser fra jorden).

Da er ikke bekendt med nogen ulemper fra anvendelsen af natur-verde.

Natur-verde kan blandees med organisk gødning (forskellige typer) afhængigt af, hvor produktet stama og blandes med kunstgødning (forskellige typer a kunstgødning) afhængigt hvilket plantenter, lokale forhold og afgrædens anvandelse.