Kvælstofudslip

Naturen har skabt løsningen, vi skal blot bruge det
Kvælstofudslip

Kvælstofudslip

Der er løsning på problemet med kvælstofudslip. (Efter en diskussion på DR1)

 

Vi er en lille Dansk iværksætterselskab fra (Melby, Frederiksvæerk), som har opfundet og udviklet nogle 100% naturlige produkter fra (naturlige mineraler) som modvirker udvikling af sygdom (skimmelangreb meldug) på jorden og planter og styrker deres immunitet, samtidig  indeholder næringsstoffer som giver en større vækst og et mere udviklet rodsystem. Desuden hvis vi blander den med gylle fjerner det også stanken fra gylle og anden husdyrgødning, som kan være ubehagelig for naboerne til de marker hvor det benyttes. Det indkapsler desuden ammoniak, fosfor, nitrat og glyphosat, så det forhindres i at trænge ned til grundvandet, dog kan planterne stadig bruge næringen. Produkterne kan bruges til både økologisk og konventionelt landbrug.  Anvendelsen af vores produkter reducerer samtidig surheden af jorden.

 

Overordnet set indkapsler vores produkter de skadelige kemikalier, som er ødelæggende for vores grundvand og drikkevand. De indkapslede stoffer bliver blokeret i produktet, så de forurenede stoffer ikke kan komme i kontakt med drikkevandet. Græs og planter anvender stofferne til vækst og derved bliver stofferne absorberet fra jorden, som derudover har stor gavn for planternes udvikling.

 

Ved kombinationen af disse produkter i brug ud over vandkanalerne og langs kommunens vandbrønde, kan strømmen af nitrider, ammoniak og pesticider i vand og drikkevand effektivt standses. (Kommunerne fortæller, at det er lettere at bygge en ny brønd end det er at beskytte de forgående), selvom denne beskyttelse er både billig og effektiv.  Samtidig bliver jorden ren og hjælper på de store iltsvind i flere danske fjorde og kystvande.Iltsvind opstår i havet, når der kommer for mange næringsstoffer, herunder især kvælstof.

 

Skulle der være muligheder for at arbejde sammen på nogle projekter er vi meget interesserede. Hvis dette har interesse kan i kontakte os  for mere information og aftale et møde.